Tuesday, August 7, 2007

A song to say Goodbye

This is a song I found on Lintins blog....I think everybody who has had an alcoholic parent knows that this can be the cruel reality. For the ones who has healthy parents it might explain how a child can feel when trying to help her or his parent. This is a video that makes me cry, and the feelings from it are still very true for me. A beautiful video that I want to share...

5 comments:

Maria said...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Blev väldigt berörd och tankarna och minnen från barndomen kom tillbaka. Känslan av att göra allt för ens förälder trots att inget jag gör hjälper. Att behöva agera som en vuxen fast jag bara är ett barn. Som sagt, många tankar kom fram. KRAM

P I F F L A N said...

joo...den tar fram en hel del känslor...men tror den är ganska bra för att förklara för andra hur man känner....Kram!

Anonymous said...

Pifflan, jag fick rysningar... Tyckte så synd om pojken men blev så rörd av slutet där han, redan som liten, inser att han inte kan göra mer. Den berörde mig starkt men stärkte mig också väldigt myckte i mitt beslut i att bryta med min mamma. TACK.
kram

P I F F L A N said...

vad glad jag är att den kunde ge dig styrka...KRAM!

Anonymous said...

Tack för besöket och jag blev glad att du tycker om mina bilder..*ler* Jag ser att här finns mycket intressant att läsa så det är tur att du surfade just till min blogg.
Visst får du lägga upp länken, det tar jag som en stor komplimang.

Jag önskar att min dator kunde klara av att öppna filen You tube, men tyvärr så brukar den krascha. Minnet är inte det bästa på min hårddisk, var det någon som sa.
Jag önskar dig en fin fortsatt dag.
Varma hälsningar
Margareth